Кому ми допомагаємо?

Ми створюємо сучасне клінічне харчування для своїх клієнтів, пацієнтів та тих, хто доглядає за ними. Ми підтримуємо пацієнтів упродовж всього перебігу хвороби та порушення здоров'я, незалежно від важкості стану, сприяючи одужанню пацієнтів або покращуючи їм якість життя за допомогою спеціального дієтичного харчування.

Неврологія

Інсульт – це стрес як для пацієнта, так і для його родини. Інсульт виникає внаслідок порушення кровопостачання до частини мозку, причиною цьому є або кров'яний тромб (найчастіше) або ослаблення кровоносних судин. Інсульти можуть призвести до проблем із рухом та балансуванням, а також до труднощів при ковтанні, відомих як дисфагія.

 

Дисфагія, яка трапляється у приблизно половини пацієнтів з інсультом, може також бути побічним ефектом лікування деяких форм раку, а також неврологічних порушень, таких як деменція, паркінсонізм, розсіяний склероз та інші стани. Дисфагія може бути не лише неприємним та деколи болючим, але також потенційно небезпечним станом, коли пацієнт може вдавитися або страждати від проблем з легенями, включаючи пневмонію.

Роль харчування

Труднощі при ковтанні можуть призвести до підвищення стурбованості під час прийому їжі. Ризик того, що напої або їжа підуть "не туди" призводить до втрати задоволення під час споживання їжі або пиття у пацієнтів, зменшуючи споживання ними рідини та їжі до тривожних рівнів. Пацієнти з інсультом мають сильно виражену недостатність харчування та зневоднення, що може впливати на процес одужання. Важливо, щоб кваліфіковані спеціалісти проводили пацієнтам з інсультом оцінку харчового "ризику" та, за потреби, робили відповідну корекцію харчування, щоб забезпечити покращення процесів одужання.

 

Ефективним та широко розповсюдженим у використанні методом харчування при дисфагії є зміна консистенції та текстури їжі і напоїв. Це полегшує процес споживання їжі для людей з утрудненим ковтанням та допомагає контролювати ковтання, значно зменшуючи шанс потрапляння їжі та напоїв до легень і забезпечуючи отримання всіх необхідних поживних речовин.

ДИВІТЬСЯ НАШУ ІСТОРІЮ

ПРОДУКТИ

Кубітан

Кубітан

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - ентеральне харчування, для дорослих пацієнтів і дітей від 3 років з опіками, пролежнями, великими ранами, важкими травмами і пацієнтів хірургічного профілю, c додатковою потребою загоєння ран.

Нутрізон Паудер

Нутрізон Паудер

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - ентеральне харчування, для дорослих пацієнтів і дітей від 3 років зі звичайними потребами у білку та енергії

Нутрізон з харчовими волокнами

Нутрізон з харчовими волокнами

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - ентеральне харчування, для дорослих пацієнтів і дітей від 3 років зі звичайними потребами у білку та енергії з композицією харчових волокон.

Нутрізон Едванст Кубізон

Нутрізон Едванст Кубізон

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - ентеральне харчування, для дорослих пацієнтів і дітей віком від 3 років з опіками, великими ранами, важкими травмами та іншим пацієнтам хірургічного профілю, які мають підвищені потреби у білку і помірні потреби в енергії.

Нутрізон Едванст Протізон

Нутрізон Едванст Протізон

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - ентеральне харчування, для дорослих пацієнтів і дітей від 3 років в критичних станах, що мають підвищені потреби в білку і помірні потреби в енергії.

Інформація про склад продуктів взята з етикеток продуктів, станом на березень 2017 року